Разпродажба!

Парфюм Essence of Rose

74.50 лв.

Парфюм Essence of Rose- 50 мл.

Парфюм Essence of Rose – Розата – сияйно красиво въплъщение на многолики емоции, уловена в чувствен парфюм от омайващ жасмин, романтична роза и дъх на мускус.

ВИЖТЕ НАШИТЕ СУПЕР МЕСЕЧНИ ПРОМОЦИИ ТУК И СПЕСТЕТЕ -50%

АРОМАТНО СЕМЕЙСТВО: романтичен – лек – цветен

Върхова нотка
Зелена нотка, плодова нотка, жасмин
Сърцева нотка
Роза, пикантна нотка, пудрова нотка
Базова нотка
Мускус, сладка нотка, лек амбър

Добави в Любими
Добави в Любими

Описание

Парфюм Essence of Rose- 50 мл.

Парфюм Essence of Rose Розата – сияйно красиво въплъщение на многолики емоции, уловена в чувствен парфюм от омайващ жасмин, романтична роза и дъх на мускус.

ВИЖТЕ НАШИТЕ СУПЕР МЕСЕЧНИ ПРОМОЦИИ ТУК И СПЕСТЕТЕ -50%

АРОМАТНО СЕМЕЙСТВО: романтичен – лек – цветен

Върхова нотка
Зелена нотка, плодова нотка, жасмин
Сърцева нотка
Роза, пикантна нотка, пудрова нотка
Базова нотка
Мускус, сладка нотка, лек амбър

Цветен – „Цветен“ описва аромата на цветя (например роза, жасмин, тубероза, портокалови цветове, иланг иланг, теменужка). Цветните нотки основно се използват при дамските парфюми, но понякога и при мъжките.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ВИДОВЕ АЛОЕ ВЕРА ТУК И СПЕСТЕТЕ -50%

АРОМАТЪТ НА ЗВЕЗДИТЕ
Като модел, но и като сияйно красива майка и съпруга на холивудската звезда Брус Уилис, Ема Химинг-Уилис е идеалната дама,
която да представи тази бляскава ароматна колекция.

ДИЗАЙН НА АРОМАТА
Lightning Collection – три ароматни композиции със сияен блясък, многостранни емоции и магическа енергия. Трите ароматни
произведения са украсени с кристали Swarowski®. Тези кристали са фантастичен източник на вдъхновение със своето разнообразие от шлифоване, цветове, ефекти, форми и размери. Swarowski® е примиум марка за най-фини, прецизно шлифовани кристали още от 1895 г. Висококачествените кристали са сертифицирани с печата „Crystals from Swarowski®“. Само този етикет гарантира автентичността на използваните кристали Swarowski ®. С помощта на номера за проследяване върху етикета Swarowski® може да се провери автентичността на кристалите. Ексклузивната капачка на флакона във формата на кристал привлича вниманието към парфюма.

АРОМАТИ ОТ СЪЩОТО АРОМАТНО СЕМЕЙСТВО
Парфюм Lovingly by Bruce Willis

Парфюм Shine by Day
Парфюм Shine by Night
Парфюм Sensual Grace

ТРИ ФАЗИ НА УХАНИЕ НА ПАРФЮМА

ВЪРХОВНА НОТКА е началото на аромата, първото впечатление от парфюма, когато се напръска.
Тя трае около 10 – 15 минути. Това първо впечатление е решаващо за това дали ще харесаме или отхвърлим даден парфюм.
СЪРЦЕВАТА НОТКА се разгръща едва около 10 – 20 минути след нанасянето на парфюма. Тя е централната част на аромата и ухае интензивно за около час.
БАЗОВА НОТКА, известна и като „фон“, изгражда третата и последна част от парфюма. Тя се задържа като единствена нотка в края и оставя най-интензивното впечатление – запазва се за няколко часа.

5-ТЕ ФАКТОРА ЗА УСПЕХА НА КОНЦЕПЦИЯТА ЗА ПАРФЮМИ НА LR

1. Създаване
LR разработва своята иновативна концепция за аромати – от ароматните нотки през маркетинг концепцията до опаковката – изцяло в централата си в Германия. Това става в сътрудничество с международни творчески центрове и топ парфюмеристи. Производството също се извършва при LR в Ален.
2. Качество
Ароматите на LR са с голяма дълготрайност благодарение на измеримо по-високи концентрации на парфюмни масла в сравнение с други производители. Докато за един Eau de Parfum съдържание на парфюмни масла от 10-14% е обичайно за пазара, парфюмите на LR са с измеримо по-висока концентрация на парфюмни масла.
3. Разнообразие
Чрез 3 различни ценови сегмента – аромати на звезди, дизайнерски аромати и LR Classics – достигаме широко пазарно покритие. Цялостната концепция предлага ексклузивно разнообразие от аромати, което отговаря на всеки вкус и възможности.
4. Звездни аромати
LR има уникална концепция за сътрудничество със знаменитости. Международни звезди от филмовия, модния и шоу бизнеса съвместно с LR създават свои собствени парфюми.
5. Ноу-хау
Компетентността на LR в създаването на аромати е потвърдена чрез номинации за немските награди DUFT STARS.

КУПИ С 30% ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА СЕГА – ПОПИТАЙТЕ „КАК“ В ЧАТА И ОСТАВЕТЕ ИМЕ И ТЕЛЕФОН И НИЕ ЩЕ ВИЕ СЕ ОБАДИМ!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Парфюм Essence of Rose”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *