Разпродажба!

Парфюм Essence of Amber

74.50 лв.

Парфюм Essence of amber- 50 мл.

Парфюм Essence of amber – Ароматът въплъщава енергията на живота в цялата й топлина и динамика. Парфюм от изпълнено с настроение съчетание от плодов бергамот, остър портокал и изкусително, топло пачули.

ВИЖТЕ НАШИТЕ СУПЕР МЕСЕЧНИ ПРОМОЦИИ ТУК И СПЕСТЕТЕ -50%

АРОМАТНО СЕМЕЙСТВО: топъл – чувствен

Върхова нотка
Бергамот, череша, мандарина
Сърцева нотка
Портокалови цветове, роза, ирис
Базова нотка
Тонка, пачули, ванилия

Добави в Любими
Добави в Любими

Описание

Парфюм Essence of Amber- 50 мл.

Парфюм Essence of Amber – Ароматът въплъщава енергията на живота в цялата й топлина и динамика. Парфюм от изпълнено с настроение съчетание от плодов бергамот, остър портокал и изкусително, топло пачули.

ВИЖТЕ НАШИТЕ СУПЕР МЕСЕЧНИ ПРОМОЦИИ ТУК И СПЕСТЕТЕ -50%

АРОМАТНО СЕМЕЙСТВО: топъл – чувствен

Върхова нотка
Бергамот, череша, мандарина
Сърцева нотка
Портокалови цветове, роза, ирис
Базова нотка
Тонка, пачули, ванилия

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ВИДОВЕ АЛОЕ ВЕРА ТУК И СПЕСТЕТЕ -50%

АРОМАТЪТ НА ЗВЕЗДИТЕ
Като модел, но и като сияйно красива майка и съпруга на холивудската звезда Брус Уилис, Ема Химинг-Уилис е идеалната дама,
която да представи тази бляскава ароматна колекция.

ДИЗАЙН НА АРОМАТА
Lightning Collection – три ароматни композиции със сияен блясък, многостранни емоции и магическа енергия. Трите ароматни
произведения са украсени с кристали Swarowski®. Тези кристали са фантастичен източник на вдъхновение със своето разнообразие от шлифоване, цветове, ефекти, форми и размери. Swarowski® е примиум марка за най-фини, прецизно шлифовани кристали още от 1895 г. Висококачествените кристали са сертифицирани с печата „Crystals from Swarowski®“. Само този етикет гарантира автентичността на използваните кристали Swarowski ®. С помощта на номера за проследяване върху етикета Swarowski® може да се провери автентичността на кристалите. Ексклузивната капачка на флакона във формата на кристал привлича вниманието към парфюма.

АРОМАТИ ОТ СЪЩОТО АРОМАТНО СЕМЕЙСТВО
Парфюм LR Classics HAWAII
Парфюм LR Classics ANTIGUA
Парфюм Femme Noblesse
Парфюм Harem

ТРИ ФАЗИ НА УХАНИЕ НА ПАРФЮМА

ВЪРХОВНА НОТКА е началото на аромата, първото впечатление от парфюма, когато се напръска.
Тя трае около 10 – 15 минути. Това първо впечатление е решаващо за това дали ще харесаме или отхвърлим даден парфюм.
СЪРЦЕВАТА НОТКА се разгръща едва около 10 – 20 минути след нанасянето на парфюма. Тя е централната част на аромата и ухае интензивно за около час.
БАЗОВА НОТКА, известна и като „фон“, изгражда третата и последна част от парфюма. Тя се задържа като единствена нотка в края и оставя най-интензивното впечатление – запазва се за няколко часа.

5-ТЕ ФАКТОРА ЗА УСПЕХА НА КОНЦЕПЦИЯТА ЗА ПАРФЮМИ НА LR

1. Създаване
LR разработва своята иновативна концепция за аромати – от ароматните нотки през маркетинг концепцията до опаковката – изцяло в централата си в Германия. Това става в сътрудничество с международни творчески центрове и топ парфюмеристи. Производството също се извършва при LR в Ален.
2. Качество
Ароматите на LR са с голяма дълготрайност благодарение на измеримо по-високи концентрации на парфюмни масла в сравнение с други производители. Докато за един Eau de Parfum съдържание на парфюмни масла от 10-14% е обичайно за пазара, парфюмите на LR са с измеримо по-висока концентрация на парфюмни масла.
3. Разнообразие
Чрез 3 различни ценови сегмента – аромати на звезди, дизайнерски аромати и LR Classics – достигаме широко пазарно покритие. Цялостната концепция предлага ексклузивно разнообразие от аромати, което отговаря на всеки вкус и възможности.
4. Звездни аромати
LR има уникална концепция за сътрудничество със знаменитости. Международни звезди от филмовия, модния и шоу бизнеса съвместно с LR създават свои собствени парфюми.
5. Ноу-хау
Компетентността на LR в създаването на аромати е потвърдена чрез номинации за немските награди DUFT STARS.

КУПИ С 30% ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА СЕГА – ПОПИТАЙТЕ „КАК“ В ЧАТА И ОСТАВЕТЕ ИМЕ И ТЕЛЕФОН И НИЕ ЩЕ ВИЕ СЕ ОБАДИМ!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Парфюм Essence of Amber”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *