КВАНТОВА ДИАГНОСТИКА СОФИЯ

Диагностика с Биоанализатор в София и
Югозападна България – Промо Цена (90 лв.) 59 лв.

Квантова Диагностика за градовете София, Перник, Кюстендил, Дупница, Сандански, Петрич, Банско, Разлог и Гоце Делчев.

👉 Maгнитнo Peзoнaнcния Биoaнaлизaтop e виcoĸoтexнoлoгичнo eлeĸтpoннo ycтpoйcтвo зa пpeглeд нa здpaвнoтo cъcтoяниe нa чoвeшĸия opгaнизъм.
👉 Teopeтичecĸи ocнoвaн въpxy ĸвaнтoвaтa мeдицинa, тoзи биo aнaлизaтop изпoлзвa нayчнитe пocтижeния в eлeĸтpoннaтa тexниĸa, зa oтчитaнe и aнaлиз нa cлaбoтo мaгнитнo пoлe нa чoвeшĸaтa ĸлeтĸa и нa бaзaтa нa тoзи aнaлиз, дaвa здpaвния cтaтyc нa opгaнизмa и пpoблeмни зoни в тexния нaй-paнeн cтaдий.
👉 Чpeз ceнзopeн пpoвoдниĸ в paмĸитe нa няколко минyти oт длaнтa Bи щe бъде пoлyчeна информация за 33 Органа и Системи с над 230 резултати зa Baшeтo здpaвe.
👉 Mepидиaнният мaгнитнo peзoнaнceн мeтoд нa диaгнocтиĸa e ĸoмплeĸceн, нeинвaзивeн, пpaĸтичeн, лeceн, бъpз и eфиĸaceн.
➡️ Получавате Квантова Диагностика – Анализ на моментното състояние на организма включващ:
33 Показателя и над 230 Резултати !
➡️ Индивидуални препоръки за здравословно хранене и изграждане на здравословни навици и подходящи био добавки от консултант по здраве и хранене !
👉 За повече информация и записване: 
тел. 0885803667Юлиян Георгиев
Квантова диагностика

    Човешкото тяло се състои от множество клетки, които непрекъснато растат, развиват се, делят се, регенерират и умират. В процеса на деление клетките се подновяват. При възрастен около 25 милиона клетки се делят всяка секунда, а кръвните клетки непрекъснато се обновяват с честота около 100 милиона за минута. При процеса на клетъчно деление и обновяване заредените частици от и около ядрото, като основна част от клетката, се движат и променят с висока скорост, като излъчват непрекъснато електромагнитни вълни. Сигналите от електромагнитните вълни,излъчвани от човешкото тяло, представляват специфично състояние на човека и затова различните електромагнитни сигнали показват дали човешкото тяло е в добро здраве, недобро здраве или болест. Състоянието на живот може да бъде анализирано, ако се анализират спицифични електромагнитни сигнали.

    Квантово магнитно резонансният Биоанализатор – 

     представлява един от най-съвременните апарати за бирезонансна диагностика. Анализаторът предоставя нови възможности в сферата на материалните анализи. Показано е, че отчетените резултати при приложението на уреда надвишават възможностите на традиционните изследвания и медицински практики.
Магнитно резонансният анализатор измерва степента и вида на събраните данни и чрез сръвнение със статистически данни отразява отклоненията от нормите. Чрез просто държане на сензора в дланта за минути се събира информация от различни органи и систем. Само с около 10 клетки с паталогични промени анализаторът може да улови паталогични промени на клетките като цяло и да предскаже прекурсора на заболяването. Много индикатори за здравето могат да бъдат снети за минути. Методът за анализ е направен така, че да спести вашето време и енергия. Базата данни на системата за анализ се основава на научни методи, стриктна здравна статистика при терапия и демонстрация на огромен набор от клинични случаи, което води до изключително висока точност на анализа.  Чрез вземане на своевременни здравни мерки можем ефективно да предотвратим различни хронични заболявания.

     Анализирани органи и системи

   Квантово магнитно резонансният Биоанализатор е бърз, точен, неинвазивен метод за спектрален анализ. Той е подходящ при следене на действието на медицински и други здравни продукти и практики и при проверка на здравословното състояние. Основно се анализират над 30 органи и системи, включващи: сърдечносъдови и мозъчносъдови системи, функция на стомашно-чревния тракт, чернодробна функция, функция на жлъчния мехур, функция на панкреаса, бъбречна функция, функция на мозъчните нерви, заболявания и минерална плътност на костите, равматоидни костни заболявания, кръвна захар, основни физически качества, токсини в организма, витамини и микроелементи, ендокринна система, имунна система, гинекология или мъжка сексуална функция, кожа, анализ на гърдата, тежки метали и други.

👉 За повече информация и записване: 
тел. 0885803667Юлиян Георгиев

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ВИДОВЕ АЛОЕ ВЕРА ТУК И СПЕСТЕТЕ -50%