Разпродажба!

Парфюм Guido Maria Kretschmer for Women

74.50 лв.

Парфюм Guido Maria Kretschmer for Women – 50 мл.

АРОМАТНО СЕМЕЙСТВО: цветен – плодов – чувствен
Парфюм Guido Maria Kretschmer for Women – Дамският парфюм е отличителна композиция. Нежно изкушение среща класическа елегантност – от върховата до базовата нотка. Ароматен букет от мандарина, роза и ванилия придава на парфюма изкусителна и топла нотка.

КУПИ В КОМПЛЕКТ И СПЕСТИ 30%ТУК!

Върхова нотка
Бергамот, мандарина, слива, круша
Сърцева нотка
Роза, жасмин, портокалови цветове, лотос
Базова нотка
Сух амбър, сандалово дърво, ванилия, мускус

Добави в Любими
Добави в Любими

Описание

Парфюм Guido Maria Kretschmer for Women – 50 мл.

Парфюм Guido Maria Kretschmer for Women Дамският парфюм е отличителна композиция. Нежно изкушение среща класическа елегантност – от върховата до базовата нотка. Ароматен букет от мандарина, роза и ванилия придава на парфюма изкусителна и топла нотка.

ВИЖТЕ НАШИТЕ СУПЕР МЕСЕЧНИ ПРОМОЦИИ ТУК И СПЕСТЕТЕ -50%

АРОМАТНО СЕМЕЙСТВО: цветен – плодов – чувствен

Върхова нотка
Бергамот, мандарина, слива, круша
Сърцева нотка
Роза, жасмин, портокалови цветове, лотос
Базова нотка
Сух амбър, сандалово дърво, ванилия, мускус

Цветен – „Цветен“ описва аромата на цветя (например роза, жасмин, тубероза, портокалови цветове, иланг иланг, теменужка). Цветните нотки основно се използват при дамските парфюми, но понякога и при мъжките.
Плодов – „Плодов“ описва аромата на плодове (например малина, ябълка, круша, праскова, слива, пъпеш). Това
ухание често е използвано в парфюмите за по-младата целева група.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ВИДОВЕ АЛОЕ ВЕРА ТУК И СПЕСТЕТЕ -50%

АРОМАТЪТ НА ЗВЕЗДИТЕ

Като международен моден дизайнер Гуидо Мария Кречмер от години създава мода за жени и мъже. Мода, ориентирана изцяло към хората, които я носят. Но част от перфектната визия е и аромат, който подчертава личността. Самият дизайнер казва във връзка с това: „Човек трябва да обича хората, да може да се постави на тяхно място, да ги докосне със своята мода.Точно така е с добрия парфюм. Не искам само да изкушавам, а да докосвам.“ Парфюмът е абсолютно чувствено изживяване. Той докосва, събужда спомени, разпръсва очарование и жизнерадост и е израз на стил. Също както дрехата той изразява личността.
Като моден дизайнер Гуидо Мария Кречмер от дълго време е мечтал за свое лично ароматно произведение. Сега той изпълнява мечтата си.

ДИЗАЙН НА АРОМАТА
Също и като при неговите модни колекции, в парфюма има много от Гуидо: стилна и класическа елегантност, любов към детайлите и интернационално излъчване.

АРОМАТИ ОТ СЪЩОТО АРОМАТНО СЕМЕЙСТВО
Парфюм LR Classics SANTORINI
Парфюм Pseudonym 
Парфюм beautyqueen
Парфюм Heart & Soul

ТРИ ФАЗИ НА УХАНИЕ НА ПАРФЮМА

ВЪРХОВНА НОТКА е началото на аромата, първото впечатление от парфюма, когато се напръска.
Тя трае около 10 – 15 минути. Това първо впечатление е решаващо за това дали ще харесаме или отхвърлим даден парфюм.
СЪРЦЕВАТА НОТКА се разгръща едва около 10 – 20 минути след нанасянето на парфюма. Тя е централната част на аромата и ухае интензивно за около час.
БАЗОВА НОТКА, известна и като „фон“, изгражда третата и последна част от парфюма. Тя се задържа като единствена нотка в края и оставя най-интензивното впечатление – запазва се за няколко часа.

КУПИ В КОМПЛЕКТ И СПЕСТИ 30%ТУК!

5-ТЕ ФАКТОРА ЗА УСПЕХА НА КОНЦЕПЦИЯТА ЗА ПАРФЮМИ НА LR

1. Създаване
LR разработва своята иновативна концепция за аромати – от ароматните нотки през маркетинг концепцията до опаковката – изцяло в централата си в Германия. Това става в сътрудничество с международни творчески центрове и топ парфюмеристи. Производството също се извършва при LR в Ален.
2. Качество
Ароматите на LR са с голяма дълготрайност благодарение на измеримо по-високи концентрации на парфюмни масла в сравнение с други производители. Докато за един Eau de Parfum съдържание на парфюмни масла от 10-14% е обичайно за пазара, парфюмите на LR са с измеримо по-висока концентрация на парфюмни масла.
3. Разнообразие
Чрез 3 различни ценови сегмента – аромати на звезди, дизайнерски аромати и LR Classics – достигаме широко пазарно покритие. Цялостната концепция предлага ексклузивно разнообразие от аромати, което отговаря на всеки вкус и възможности.
4. Звездни аромати
LR има уникална концепция за сътрудничество със знаменитости. Международни звезди от филмовия, модния и шоу бизнеса съвместно с LR създават свои собствени парфюми.
5. Ноу-хау
Компетентността на LR в създаването на аромати е потвърдена чрез номинации за немските награди DUFT STARS.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Парфюм Guido Maria Kretschmer for Women“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *